0896-6898-6523

3 enkle fakta om kjøp av legemidler fra kanadisk apotek – globale medisiner direkte … forklart

3 enkle fakta om kjøp av legemidler fra kanadisk apotek – globale medisiner direkte … forklart

Nåværende siden: 27. mai 2020.

Har du noen gang blitt lokket til å skaffe medisiner fra et onlineapotek eller et nettsted til? Beskytt deg selv og dine familiemedlemmer ved å være forsiktig når du kjøper medisin på nettet. Det er flere apoteksteder som opererer lovlig og tilbyr fordeler, personvern og sikkerhetstiltak ved kjøp av medisiner. USA FDA gir imidlertid beskjed om at det er mange useriøse online narkotikabutikker som hevder å markedsføre reseptbelagte medisiner til dypt nedsatte kostnader, vanligvis uten å kreve en gyldig resept.

Disse useriøse nettstedene viser ofte tydelig et kanadisk flagg, men kan faktisk bli drevet av gjerningsmenn fra den andre siden av kloden uten lenke til Canada. Medisiner hentet fra disse nettstedene kan være farlige og kan også sette din helse i fare. Nøyaktig hvordan kan du se om et apotek på internett kjører lovlig? FDA’s Be, Safe, Rx kan hjelpe deg med å gjenkjenne og unngå falske onlinebutikkbutikker.

Ikke ha en USA-statlig lisensiert farmakolog tilbudt å svare på spørsmålene dine. Tilby ekstremt rimelig pris som også ser flott ut for å være sann. Send spam eller uønsket e-post som tilbyr rimelig medisin. Ligger utenfor USA eller sender over hele verden. Disse apotekene markedsfører ofte medisiner som kan være farlige siden de kan: Har like mye eller utilstrekkelig av den energiske ingrediensen du trenger for å behandle sykdommen eller tilstanden din.

Består av feil eller andre skadelige virkestoffer. Den aktive ingrediensen er det som gjør medisinen pålitelig for sykdommen eller problemet den er ment å behandle. Hvis et legemiddel har uidentifiserte energikomponenter, kan det komme til kort for å ha ønsket effekt, kan det ha en uforutsett kommunikasjon med andre medisiner du tar, kan forårsake farlige bivirkninger eller kan skape andre signifikante sykdommer, for eksempel store allergier.

Kjenn tegnene på et trygt onlineapotek Det finnes metoder for å identifisere et sikkert nettapotek. De: Krever en legitim resept fra en lege eller en annen akkreditert helsepersonell. Er sertifisert av ditt statlige farmasistyret eller et likestilt statlig selskap. (For å bekrefte lisensieringsstanden til et apotek, undersøke apotekets statlige styre.) Få en U.S.

Bli i USA, og oppgi også en gateadresse. En annen måte å se på et nettsted er å prøve å finne National Association of Boards of Pharmacy’s (NABP) Verified Internet Pharmacy Technique Sites, TM Seal, i tillegg anerkjent som VIPPS -seglet. Denne forseglingen indikerer at nettbutikken er risikofri å bruke siden den har oppfylt statlige lisenskrav, i tillegg til forskjellige andre NABP-krav.

Handle trygt onlineinnhold til stede siden: 25/01/2018.

Etter hvert som flere mennesker bruker internett for å forstå deres helse- og velværeproblemer, går noen i tillegg på internett for å kjøpe reseptbelagt medisin. Men mange på internettapotekene er uregistrerte, så å kjøpe fra dem er muligens farlig. Medisinering, for eksempel Viagra for impotens, og den kolesterolsenkende medisinen Lipitor (Atorvastatin), tilbys vanligvis billig online så vel som uten resept fra fastlege eller forslag fra en apotek.

Et upartisk syn på en tverrsnittsstudie av nettapotekers egenskaper

Rådene deres om hvorvidt en medisin passer for deg, doseringen, mulige bivirkninger og alle usikre interaksjoner med forskjellige andre medisiner er avgjørende. Medisinering fra et ikke -oppført nettsted kan også være helsefarlig fordi det kan være utdatert, fortynnet eller nettstedet deres falskt. Å skaffe medisiner trygt online For reseptfrie medisiner må et onlineapotek få en lovlig gyldig resept før han gir medisinen.

Hubungi Kami !